keskiviikko 15. helmikuuta 2017


Inkeroisten yhteiskoulu
(Suurkeittiön ruokatuotanto, palvelu- ja jakelukeittiön toiminot)

Työharjoitelu paikkassa, opin siellä paljon , kuten tehdä isot määrät ruokaa padassa tai uunissa, ( tehdään ylensä 800-900 hengelle), aterioiden laatikon täytäminen ( kun ruoat on valmis, laitetaan heti laatikoon) ja purkaminen, hoita ruokaa sallin, siivominen jne...

Siellä tehdään ruoka Inkeroisten ja anjalan päiväkodille, koululle ja vapriiki työkeskuksille

Opin myös että siellä on paljon erilaisia erikoisruokavaliosta, kuten maidoton, laktositon,gluteniton,munaton,kalaton,sianlihaton,sipuliton jne.. Pääsin myös tekemaan gluteniton sämpylät.

Myös opin että päiväkodin ruokaa otetään suola märää ennen laitta kaikki maustet, pitä olla alle 1%, 0.6-0.8 % on hyvää.Silloin kun olen siellä minulla on tehtävä, minun pitää seurantaa ruoan lämpötilan ennen pakata.

Opin niitä GN-asiat mitat, kuten 1/1 200mm tai 1/2 100 mm

Siellä on paljon tekemista ja voi oppia jotakin uutta joka päivää

Otin myös kuvia kun kerken ja pyysin lupaa, tässä kuvassa on minun tekemista


























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti