torstai 30. maaliskuuta 2017

Lounasruokien Valmistus
13.04.2017 - 14.04.2017
Anjalankosken ABC

Olen aloittanut harjoittelemassa lounasruokien valmistus Anjalankosken ABC:lla kolme viikkoa sitten. Minun työvuoro on aamuvuoro, aloitan 0800 - 1530 joka päivää. Siellä on paljon töitä, pääsen jo tekemään lounasruokaa joka päivää ja laittaa ruokalajit esille, kuten salaatti, ruokia, muussi ja esivalmistus. Opin myös siellä käyttää koneita, kuten monitoimiuuni, pata ja astianpesukoneita.  Olen myös tehnyt omavalvonta, kuten ottaa näyte  ja kirjoitta kansiossa ruoka info joka päivä, myös joka maanantai pitää tarkista bitrinia, kylmiö, laatikot ,pakastin lämpötila.

Siellä pääsen myös tekemään ala carte, pizza ja hampurilainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti