torstai 7. huhtikuuta 2016

06.04.2016

Meillä oli kananmunan oppiminen käyttö ja leipiän kanssa. Kanamunan on helppo ja nopeasti tehdä mutta pitää aina varovasti kun käyttä. Meidän ryhmä teimme munakas kinkku, appelsiini kohokas,kokkeli,kappeli leipä ja karameli vaunukas. Minä itse tehnyt karameli vaunukas, huomasin että, kun laittanut kanamunan, pitää aina hämmentää että saada sakea. Kokemukseni olen tehnyt samanlainen mutta vähän eri kun tehnyt sen. Minä aina sekoitta kaikki ja käytän condensed maito tai kerma maito, kun kaikki on sekoitanut, höyrytetään sen. Maku tule samanlainen.

Muut ryhmät tekivät munakas juusto, munakas kasvis, munakas jälkkäri, keitetyt munat sekä paistetut, katkarapu kohukas, kananmuna viher salaatti,uppomunat, munakas rulla, metsästäjän leipä, oopperaleipä,lohikappelileipä, pariisinvoileipä ja piimäkakku.

Olimme maistanut kaikki ja kaikki oli herkullista!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti