tiistai 5. huhtikuuta 2016

Vko 14

Ruokatuotanto/keittiö
Taru Tojkander
Kouluttaja

Eka päivä 4.04.2016

Olemme jo aloittaneet oppia keittiössä ja eka päivää oli vähän väsyttävä mutta kaikki mene hyvin. Opimme veitsin käyttö ja keittoja, jokaisella ryhmällä on oma tekemista.Mä olen Aleksandran ja Wassanan kanssa. Meidän ryhmä koko viikon on varastonhoitajat, meidän työtehtävät on hakea tavarat varastosta keittiönvuoron alkaessa , tuotteet tarkistetaan ja kaappeihin. Valvotaan päiväykset. Keittiön kylmiön ja kylmäkaappien järjestyksestä ja puhtaudesta huolehtiminen. Laatikoiden järjestyksestä huolehtiminen. Kylmälaitteiden lämpötilaseuranta.

Jokaisella ryhmällä on oma resepti piti tehdä ja kaikki ohje löytyy kokisprokkis kirja.
Muut ryhmät tekivät: sipulikeitto, kasvissose, juures-juustopihvit, kinkkusalaatti ja meidän ryhmä teimme kasviskiusaus ja viimeinen jokainen teki oma pullataikina. Päädyimme päivää ihan hyvä jätimme keittiö puhdas ja siisti.

5.04.2016

Oli taas joikaisella on oma tekemista ja resepti. Meillä oli salaatit päivä. Teimme nizzansalaatti, perunasalaatti, br. salaatti,paahtopaistisalaatti,katkarapusavukalasalaatti kreikkalainen salaatti ja rosoli. Meidän ryhmä teimme kreikkalainen salaatti ja rosoli. Kaikki salaatit on makuaisti.

Myös jokainen teki oma marjakiisseli ja jokaisella rhymällä leivoi hiivaleipä.

Päivä oli mukava!!!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti