torstai 21. huhtikuuta 2016

Ruokatuotanto
Taru Tojkander
Kouluttaja
19.04.2016


Meillä oli liha ja sisäelimet käyttö oppiminen. Minä olin Oxanan kanssa ja meillä oli, burgandin pata, kaslerpihvit ja nakki sroganoff, minä opin tehdä burgandin pata, minä en koskan tehnyt. Ei ole niin vaikea tehdä jos noudata ohje , mutta tarvitsee aikaa kypsentä uunissa. Kassler pihvi on helppo tehdä kun vain paista panulla  ja vahan aikaa uunissa. Muut tekivat, PUF pihvi+leike, lihakeitto, jauhemaksa pihvit, porssaan kyljukset, palapaisti, veriohukaiset, maksapihvit, karjalanpaisti, PUF kok. paisti ja täytetty, jauheliha pyörykät ja veloute kastikke.

Olen syönyt muutamia sisäelimett kotimassani, mutta en ollut koskaan maistaa veriohukaiset, mutta maistoin sen kun meillä oli opetuskeittiossä, aika hyvä, ei paha maku.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti