Työssäoppiminen
Rosso Kouvola
Perjaintaina 06. Toukokuussa oli minun ekänä päivävä Rossossa, ekä päivää Tuula Partanen (KOkki) opasta minut keittiössä, hä näytä minulle mitä on tärkeitä, kuten missä voi vaihtaa vaatet,( kun minulla ei ole vielä vaateekaappi), raaka aineita, välineitä ja konetta. Sitten hä antaa lupaa minulle tutustua paikkassa ja avaata jääkaapissa/kylmiossa, että tiedän missä tavaroita voi hakea jos tarvitta.Kun ravintola auki, asiakaita tulivat ja Tuulalla näytä minulle miten tehdä pizza ja annos ruokia, sen jälkeen hän antoi minulle kaksi tilaa ja tein siitä. Oli kiva kun pääsin tekimaan annosruokia. Se oli vähän outua koska minä en tiedä missä hakea raaka aineet, mutta se sujui hyvin. Lauantaina 07. 05 minä olin myös työssä, jatkoin tutustua keittiössä, tein saalattia, tiskata, ja pääsin tekimaan ánnos ruokia.
![]() |
| Vuohenjuusto broileri |

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti