sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Vko 21

Työssäoppiminen
Rosso Kouvola

Kolmas viikko Rossossa. Olin aamuvuoro viime viikolla  klo 10-17 ja lauantaina iltavuoro klo 12-18.40. Opin lisää erilaisia esivalmiste ja annos ruokien. Kuten erilaisia kastiketta, caponata, ja annosruokien olin tehnyt tilaus kuten, punajuuririsotto,rapurisotto, valkobroileri jne....

Tässä muutamia kuvia tein viime viikolla.


Salaatti pöytä
Kun olin aamuvuoro, valmistin joka aamu salaatti
pöytä ennen ravintola avautuu


Esi valmiste

Caponata
Siinä on tomaattia,munakoisoa,grilattu paprika,punasipulia,
rouhevalkosipulia,oliiviöljyä,valkoviiniettikä,
sokeria,suolaa,mustapippuria,peperoncino,

Tein kaksi kertaa Caponata viime viikolla
Caponata
Risottopohja
Siinä on risotto riisiä,vesi,valkosipulia,valkoviinia,
suolaa,mustapippruria,

Punaviini kastike
Gorgonzola kastike



Pesto
Siinä on oliiviöljyä, paahd. pinjansiemen,merisuola,basilika
Tomaatti-majoneesi



























Tässä on pieni virhe, laiton pannacotta väärät lasit, mutta korjasin niitä vaikka se oli jo valmis.

Pannacotta
oikein lasit

Pannacoota
väärä lasit





Annos ruokia/ala carte
Pippuripossu

Falafel

Valkosipulibroileri

Broilerisalaatti

Broilerisalaatti

Punajuuririsotto ja rapurisotto

Punajuuririsotto

Pizza roma rustica
Tämän pizza on paljon tilaus
Siinä on pizzapohja,pizzakastike,mozzarella,artisokka
vuohenjuusto,balsamico ja baby leafs


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti