Vko 20
Työssäoppiminen
Rosso Kouvola
Toinen viikona Rossossa, oli oikean hyvää, mulla oli iltaa vuoro klo 12-20. Olen pärjännyt tehdä esivalmistus, annosruokia itsenäisesti, kysyin ainakin jos en ymmärrä tai en varmaa. Tein punaviinikastike,vaaleakastike, antipasto salaatti kuten paprika,artisokka ja munakoiso grilli salaatti, tomaatti-zukkini salaatti jne...Joka päivää pääsin tehdä annosruokien valmistus ja pitsan. Kaikki oli hyvää ja viikonloppuna minulla on vapaa.
Yritin saada kuvia minun oma tekemiseni, en pääse ottaa kaikki koska ei ole aikaa kun meillä oli kiire.
Esivalmistus
 |
| EV Tomaatti-Zukkini |
 |
| Kolmen tomaatin salaati |
 |
| Paiston jalkeen |
 |
| Jauheliha pulla ennen paisto |
Pizza A la carte/annosruokaa
 |
| Keittiömestarin pihmi |
 |
| Onnin (lasten) ateria |
 |
| Katkarapu risoto |
Hienoja kuvia kaikki! On varmasti ollut haastavaa oppia annoksia, hyvin olet kuitenkin pärjännyt :)
VastaaPoistaKiitos opettaja, se oli vähän vaikeaa ensimmäisten päivien mutta olen oppinut, kun tein annosruokien joka päivää, mutta vielä pitää oppia ja oppia...
VastaaPoista