lauantai 21. toukokuuta 2016

Vko 20


Työssäoppiminen
Rosso Kouvola

 Toinen viikona Rossossa, oli oikean hyvää, mulla oli iltaa vuoro klo 12-20.  Olen pärjännyt tehdä esivalmistus, annosruokia itsenäisesti, kysyin ainakin jos en ymmärrä tai en varmaa. Tein punaviinikastike,vaaleakastike, antipasto salaatti kuten paprika,artisokka ja munakoiso grilli salaatti, tomaatti-zukkini salaatti jne...Joka päivää pääsin tehdä annosruokien valmistus ja pitsan. Kaikki oli hyvää ja viikonloppuna minulla on vapaa. 

Yritin saada kuvia minun oma tekemiseni, en pääse ottaa kaikki koska ei ole aikaa kun meillä oli kiire.


Esivalmistus

EV Tomaatti-Zukkini
Kolmen tomaatin salaati




Paiston jalkeen
Jauheliha pulla ennen paisto


Pizza A la carte/annosruokaa

Keittiömestarin pihmi


Onnin (lasten) ateria
Katkarapu risoto

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia kaikki! On varmasti ollut haastavaa oppia annoksia, hyvin olet kuitenkin pärjännyt :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos opettaja, se oli vähän vaikeaa ensimmäisten päivien mutta olen oppinut, kun tein annosruokien joka päivää, mutta vielä pitää oppia ja oppia...

    VastaaPoista