Vko 19
Työssäoppiminen
Rosso Kovola
Ensimmäinen viikon Rossossa,oli kiva ja opin monta uutta asiosta. Olen edelleen tutustua paikka varsinkin keittiössä, esim. missä varastossa raaka aineita pitää hakea jos tarvitsee,kuten lihat, vihannekset, kuiva tuoteitta ja pakaseet, koko viikkona opin melkein osaa, missä raakaainetta on. Anne-Mari ( Keittio mestari) on opettanut minua miten tehdä ala-carte/annos ruokien ja miten tehdä pitsan. Annosruokien ei ole niin vaikea tehdä jos noudattaa valmistus ohjee, että tulee hyvää ja makua ruoka,oli vähän outo kun olin ensimäistä tehdä annosruokien tilaus, kun en muista vielä missä ne raaka aineet on keitiössä vaikka tiedän että ne on kylmässä laatikossa,mutta kun tein joka päivää annos ruokien, muistin hiitasti missä niitä. Pitsan tekeminen on helppo tehdä, opin siellä miten muotoilla pohjan, voi olla ympyrä tai neliö. Meilla oli 4-5 erilaisia pohjaa ( gloutiniton, ruis, normali ja rustica pohja). Olin jo oppinut miten tehdä pitsan, mutta vaikka pitsan on helppo tehdä se on niin vaikea saada pitsan uuniin. Mun pitää harjoitella monta kerta että opin. Olen niin iloinen kun pääsen tekimaan annos ruokia, pitsan, esi valmistus joka päivää sekä tiskaaminen ja lattian pesu kun olin iltavuoro. Muuten kaikki on hyvää.
![]() |
| Fetapasta |
![]() |
| Lohitattikas |
![]() |
| Lasten possu pihvi |





Ei kommentteja:
Lähetä kommentti